Nyári Tábor

A MindenKid Óvodák elsősorban a dolgozó családok számára igyekeznek megoldást nyújtani azzal, hogy a gyermekeket a dolgozó szülő közvetlen közelében foglalkoztatja. Tudjuk, hogy a nyári szünet gyakran komoly kihívást jelent a szülőknek, hiszen a kicsik elhelyezéséről, szórakoztatásáról gondoskodniuk kell a nyári hónapok alatt is.

Angol-magyar kéttannyelvű óvodáink ezért 2021 nyarán, június 28. és augusztus 13. között minden héten tábort szerveznek két helyszínen: a VIII. és IX. kerületben is. A táborokban 3-7 év közötti gyermekeket fogadunk, hetente váltakozó tematikával. A szervezőgárda már 15. éve szervez táborokat; tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ambiciózus óvodapedagógusok, akik a nevelési év folyamán intézményeinkben szereztek tapasztalatot. A színvonalas programokra, a biztonságos környezetre és a megfelelő ellátásra az Oktatási és Kulturális Minisztérium által nyilvántartásba vett, a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkező óvodánk jelent garanciát.

A gyermekek angol és magyar nyelven beszélő óvodapedagógusok vezetésével tölthetik el színesen és változatosan a nyári szabadidejüket, játszhatnak egymással és pedagógusaikkal. A foglakozások 10-15 gyermek részvételével angol nyelven folynak, de az angol tudás nem feltétele a jelentkezésnek. Szeretettel várjuk nyári csoportjainkba az angol nyelvvel most ismerkedő óvodásokat és kisiskolásokat, valamint minden olyan gyermeket, aki az iskolai kereteken túlmutató, hatékonyabb és élményszerűbb nyelvtanulásra vágyik.

Turnusok

Turnusok

Heti témák

Mindenkid Millennium

Mindenkid Corvin

1. hét: június 28. - július 2. Egyszer volt, hol nem volt Hurrrá, nyaralunk!
2. hét: július 5. - 9. Egyszer volt, hol nem volt Trópusi kalandok
3. hét: július 12. - 16. Élet a víz alatt Művészetek völgye
4. hét: július 19. - 23. Élet a víz alatt 5 nap alatt a Föld körül
5. hét: július 26. - 30. Kalóz kincskereső Bob, a mester
6. hét: augusztus 2. - 6. A dinoszauruszok földjén Konyhafőnök junior
7. hét: augusztus 9. – 13. Táncoló talpak Az univerzum titkai

Egyszer volt, hol nem volt

A királylányok és lovagok világába utazunk és mi magunk is azzá válunk egy hét erejéig. A királylányok jelmezekbe bújhatnak, szépítkezhetnek, különféle sminkeket, frizurákat, koronát, karkötőt készíthetnek - az "igazmondó tükör" pedig elárulja, ki a legszebb a világon. Míg a kis lovagok várat, koronát, kardot, pajzsot készítenek s készülnek a nagy megmérettetésre, melyre a hét utolsó napján kerül sor egy bállal egybekötött lovagi torna keretében.

Élet a víz alatt

Ezen a héten az óceánok varázslatos világába tekintünk be. Szabadjára engedjük a képzeletünket és tengeri állatokat, kagylókat, halakat, korallokat kreálunk. Megalapítjuk a tökéletes nyaralás színpadát. A hét megkoronázásaként kincsvadászatot szervezünk, ahol kagylókat és más tengeri csodákat keresünk.

Kalóz kincskereső

A kincsvadászat hetén a kicsik valódi tengeri kalóztáborban vehetnek részt, ahol az izgalmas és kalandos hét során a kalózok hétpróbájával néznek szembe, majd igazi zsákmánnyal térhetnek haza.
A kalózportya során több kalózcsapat küzd egymással a zsákmányért. A program – többek között – tartalmaz tájékozódási és térképrajzolási feladatokat, bátorságpróbát és kalandjátékot a sötétben. A fő cél persze megtalálni az elrejtett kincseket.

A dinoszauruszok földjén

Ezen a héten 65 millió évet utazunk vissza az időben, hogy megismerkedjünk az őslények világával. Őskori leleteket kutatunk, az ásatás során tanulmányozzuk a dinoszaurusz csontvázakat és kellő szerencsével még dinó tojásokra is bukkanhatunk! Kíváncsi vagy melyik dinó volt a legnagyobb? Melyik a legerősebb? Melyik élt a vízben? Melyik volt húsevő? Együtt felfedezzük!

Táncoló talpak

Hozd el a táncos cipellőd és vedd fel a legpörgősebb szoknyád, mert ezen a héten nincs megállás! Hip-hop, rocky, balett vagy néptánc? Mindegyikbe belekóstolunk! A hét végén pedig videóklippünket is leforgatjuk saját koreográfiával. Mutasd meg mit tudsz, legyél te a táncparkett ördöge. Mi biztosítjuk a ritmust, a fantasztikus hangulatot és a jobbnál jobb számokat. Ugye érzed már a bugit a lábadban?

Hurrá nyaralunk!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert azért van itt ő... És persze azért, hogy fagylaltot készítsen, vizes játékokat játszon, strandpapucsot fabrikáljon újrahasznosított anygaokból, dinnyét majszoljon és limonádét szürcsöljön. Az első héttel megnyitjuk a nyári szezont!

Trópusi kalandok

Ezen a héten elviszünk titeket a csodálatos örök nyár szigetére: tarts velünk Hawaii-ra! Megismerkedünk a sziget egzotikus növény- és állatvilágával. Virágnyakláncot és fűszoknyát készítűnk, különleges gyümölsöket kóstolunk és az ukulele hangjára Hula- táncot járunk.

Művészetek völgye

HA szeretsz kézműveskedni, ezen a héten itt a helyed! Rajzolunk, festünk, ragasztunk, vágunk, gyúrunk, nyújtunk és fantasztikus új technikákkal ismerkedünk meg.

5 nap alatt a Föld körül

Hozd magaddal a bőröndöd, beutazunk néhány országot! Meglátogatjuk a legnevezetesebb épületeket, kipróbáljuk a helyi finomságokat. Lehetőséged lesz, hogy megismerkedj más országokkal, különböző kultúrákkal! Kézműves foglalkozások, játékok, strandolás és még sok minden más. Gyere velünk, ez egy kihagyhatatlan kaland lesz!

Bob, a mester

Ha szeretsz építeni,legózni, ha érdekel, hogyan épül fel egy ház és mi a különböző munkagépek feladata és kíváncsi vagy a toronydaru működésére, akkor várunk szeretettel építő tábroi hetünkön.

Konyhafőnök junior

A főzős héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, dagasztunk, aprítunk, keverünk, és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Természetesen minden napra jut valami kis kézműves feladat is. Minden kiskuktát szeretettel várunk. Az ételekhez jó étvágyat kívánunk!

Az univerzum titkai

Gyere, vedd fel a szkafandert és szállj be te is az űrhajónkba! Derítsük ki együtt, hogy tényleg sajtból van-e a Hold! A héten felfedezzük az űr csodáit, bejárjuk a Naprendszert és kifürkésszük a bolygók titkait.

Programterv

09:00 - 09:30 Érkezés, folyamatos reggeli
09:30 - 10:30 Játszótér, udvari játék
10:30 - 11:00 Tízórai
11:00 - 12:30 Játékos angol nyelvű és kézműves foglalkozások
12:30 - 13:00 Ebéd
13:00 - 14:30 Mesehallgatás, altató énekek, csendes pihenő
14:30 - 17:00 Foglalkozások, játék a szabadban, közben uzsonna

Díjak

1 hetes részvételi díj: 45.000 Ft
1 napos részvételi díj: 10.000 Ft

A táborban való részvétel akkor tudjuk biztosítani, ha a díj a turnus első napján érkezéskor készpénzben kifizetésre vagy a turnus indulása előtt átutalásra kerül a jelentkezési lapon feltüntetett számlaszámra.

Helyszín

Mindenkid Corvin
1083 Budapest Bókay János utca 36-42.

Mindenkid Millennium
1095 Budapest Lechner Ödön fasor 10.

Jelentkezés

A regisztrációhoz kérjük, hogy töltse le a megfelelő jelentkezési lapot, töltse ki és küldje vissza a megfelelő email címre. Kérjük, hogy a tárgy mezőben tüntesse fel: „Tábori regisztráció”.

Jelentkezés a Mindenkid Corvin óvoda nyári táborába:

Jelentkezés a Mindenkid Millennium óvoda nyári táborába: