Nyári Tábor

A MindenKid Óvodák elsősorban a dolgozó családok számára igyekeznek megoldást nyújtani azzal, hogy a gyermekeket a dolgozó szülő közvetlen közelében foglalkoztatja. Tudjuk, hogy a nyári szünet gyakran komoly kihívást jelent a szülőknek, hiszen a kicsik elhelyezéséről, szórakoztatásáról gondoskodniuk kell a nyári hónapok alatt is.

Angol-magyar kéttannyelvű óvodáink ezért 2020 nyarán, június 15. és augusztus 14. között minden héten tábort szerveznek két helyszínen: a VIII. és IX. kerületben is. A táborokban 3-7 év közötti gyermekeket fogadunk, hetente váltakozó tematikával. A szervezőgárda már 15. éve szervez táborokat; tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ambiciózus óvodapedagógusok, akik a nevelési év folyamán intézményeinkben szereztek tapasztalatot. A színvonalas programokra, a biztonságos környezetre és a megfelelő ellátásra az Oktatási és Kulturális Minisztérium által nyilvántartásba vett, a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkező óvodánk jelent garanciát.

A gyermekek angol és magyar nyelven beszélő óvodapedagógusok vezetésével tölthetik el színesen és változatosan a nyári szabadidejüket, játszhatnak egymással és pedagógusaikkal. A foglakozások 10-15 gyermek részvételével angol nyelven folynak, de az angol tudás nem feltétele a jelentkezésnek. Szeretettel várjuk nyári csoportjainkba az angol nyelvvel most ismerkedő óvodásokat és kisiskolásokat, valamint minden olyan gyermeket, aki az iskolai kereteken túlmutató, hatékonyabb és élményszerűbb nyelvtanulásra vágyik.

Turnusok

Turnusok

Heti témák

Mindenkid Millennium

Mindenkid Corvin

1. hét: június 15. – 19. Egyszer volt, hol nem volt Cirkusz az egész világ
2. hét: június 22. – 26. A dinoszauruszok földjén Kalandozások a dzsungelben
3. hét: június 29. – július 03. Kalandozások a dzsungelben Kis tudósok hete
4. hét: július 06. – 10. Élet a víz alatt Egyszer volt, hol nem volt
5. hét: július 13. – 17. Kalóz kincskereső Élet a víz alatt
6. hét: július 20. – 24. Cirkusz az egész világ Mesterségem címere
7. hét: július 27. – 31. Ovi olimpia Kalóz kincskereső
8. hét: augusztus 03. – 07. Táncoló talpak A dinoszauruszok földjén
9. hét: augusztus 10. – 14. Kis tudósok hete Ovi olimpia

Kis tudósok hete

Érdekelnek a minket körülvevő világ csodái? Szeretsz új dolgokat kipróbálni? Akkor a kis tudósok tábora neked való! Egy héten keresztül minden nap kreatív kísérletekkel kápráztatunk el és új technikákat fedezünk fel együtt. Ez a hét nem csak tudományos, de fantasztikus is! Ígérjük izgalmas élményekkel, új – otthon is megvalósítható- ötletekkel és hasznos tudással fogsz távozni tőlünk.

A dinoszauruszok földjén

Ezen a héten 65 millió évet utazunk vissza az időben, hogy megismerkedjünk az őslények világával. Őskori leleteket kutatunk, az ásatás során tanulmányozzuk a dinoszaurusz csontvázakat és kellő szerencsével még dinó tojásokra is bukkanhatunk! Kíváncsi vagy melyik dinó volt a legnagyobb? Melyik a legerősebb? Melyik élt a vízben? Melyik volt húsevő? Együtt felfedezzük!

Ovi olimpia

Az olimpiai héten megrendezzük a kicsik sportbajnokságát. A gyerekek összemérhetik ügyességüket a különböző versenyszámokban, egyénileg és csapatban is. Lesz zsákbanfutás, kötélhúzás, ügyességi pályák és labdajátékok. A verseny végén természetesen a győztesek dobogóra állhatnak és átvehetik érmeiket.

Kalandozások a dzsungelben

Tarts velünk az esőerdő mélyére és ismerkedj meg az egzotikus állatokkal és a fantasztikus növényzettel. Arcodba lógó liánok, derékig érő mocsár, hangosan üvöltő vadállatok és ugrándozó majmok? Ez a dzsungel! Megfigyeljük az ősi életüket élő bennszülött népcsoportok szokásait és kirpóbáljuk, milyen az élet a civilizációtól távol.

Cirkusz az egész világ

Ha érdekel a cirkusz titokzatos és csodálatos világa, ha úgy érzed, a porondra születtél – ezt a hetet neked találták ki! Keressük a legügyesebb kis állatidomárt, szabaduló művészt, akrobatát, bűvészt, kötéltáncost, bohócot, tűznyelőt, zsonglőrt, porondmestert és erőművészt! Légy részese a Mindenkid cirkuszi előadásának, amelyet a hét végén tartunk a nagyközönségnek!

Kalóz kincskereső

A kincsvadászat hetén a kicsik valódi tengeri kalóztáborban vehetnek részt, ahol az izgalmas és kalandos hét során a kalózok hétpróbájával néznek szembe, majd igazi zsákmánnyal térhetnek haza.
A kalózportya során több kalózcsapat küzd egymással a zsákmányért. A program – többek között – tartalmaz tájékozódási és térképrajzolási feladatokat, bátorságpróbát és kalandjátékot a sötétben. A fő cél persze megtalálni az elrejtett kincseket.

Egyszer volt, hol nem volt

A királylányok és lovagok világába utazunk és mi magunk is azzá válunk egy hét erejéig. A királylányok jelmezekbe bújhatnak, szépítkezhetnek, különféle sminkeket, frizurákat, koronát, karkötőt készíthetnek - az "igazmondó tükör" pedig elárulja, ki a legszebb a világon. Míg a kis lovagok várat, koronát, kardot, pajzsot készítenek s készülnek a nagy megmérettetésre, melyre a hét utolsó napján kerül sor egy bállal egybekötött lovagi torna keretében.

Mesterségem címere

Te mi leszel, ha nagy leszel? Tűzoltó leszel, s katona? Vadakat terelő juhász? Netán fogorvos vagy fodrász? Festőművész, esetleg óvónő? Ha még nem döntötted el, nálunk most kipróbálhatod az összes foglalkozást! Szeretnél igazi tűzoltó autóban ülni? Megszólaltani a rendőrautó szirénáját? Vagy megnézni, hogy fest egy mentőautó belülről? Ígérjük, erre is lehetőséged lesz!

Élet a víz alatt

Ezen a héten az óceánok varázslatos világába tekintünk be. Szabadjára engedjük a képzeletünket és tengeri állatokat, kagylókat, halakat, korallokat kreálunk. Megalapítjuk a tökéletes nyaralás színpadát. A hét megkoronázásaként kincsvadászatot szervezünk, ahol kagylókat és más tengeri csodákat keresünk.

Táncoló talpak

Hozd el a táncos cipellőd és vedd fel a legpörgősebb szoknyád, mert ezen a héten nincs megállás! Hip-hop, rocky, balett vagy néptánc? Mindegyikbe belekóstolunk! A hét végén pedig videóklippünket is leforgatjuk saját koreográfiával. Mutasd meg mit tudsz, legyél te a táncparkett ördöge. Mi biztosítjuk a ritmust, a fantasztikus hangulatot és a jobbnál jobb számokat. Ugye érzed már a bugit a lábadban?

Programterv

09:00 - 09:30 Érkezés, folyamatos reggeli
09:30 - 10:30 Játszótér, udvari játék
10:30 - 11:00 Tízórai
11:00 - 12:30 Játékos angol nyelvű és kézműves foglalkozások
12:30 - 13:00 Ebéd
13:00 - 14:30 Mesehallgatás, altató énekek, csendes pihenő
14:30 - 17:00 Foglalkozások, játék a szabadban, közben uzsonna

Díjak

1 hetes részvételi díj: 39.999 Ft
1 napos részvételi díj: 9.999 Ft

A táborban való részvétel akkor tudjuk biztosítani, ha a díj a turnus első napján érkezéskor készpénzben kifizetésre vagy a turnus indulása előtt átutalásra kerül a jelentkezési lapon feltüntetett számlaszámra.

Helyszín

Mindenkid Corvin
1083 Budapest Bókay János utca 36-42.

Mindenkid Millennium
1095 Budapest Lechner Ödön fasor 10.

Jelentkezés

A regisztrációhoz kérjük, hogy töltse le a megfelelő jelentkezési lapot, töltse ki és küldje vissza a megfelelő email címre. Kérjük, hogy a tárgy mezőben tüntesse fel: „Tábori regisztráció”.

Jelentkezés a Mindenkid Corvin óvoda nyári táborába:

Jelentkezés a Mindenkid Millennium óvoda nyári táborába: