Hány éves kortól fogadnak gyermekeket?

Bölcsődénkben 1,5 éves kortól fogadunk gyermekeket. Fontos, hogy a bölcsődébe érkező gyermek többé-kevésbé önállóan járjon, illetve alvási szokásai igazodjanak a bölcsődei napirendhez. A kicsik számára 12:30 és 15:00 óra között tartunk csendes pihenőt, így azokat a gyermekeket tudjuk fogadni, akik számára elegendő a napi egyszeri alvás.
Az óvodai csoportokba 2,5 éves kortól tudunk gyerekeket regisztrálni.

Mekkora a csoportok mérete?

A bölcsődei csoport maximális létszáma 12 fő, az óvodai csoport maximális létszáma 16 fő.

Hány kisgyermek nevelő/pedagógus van egy csoportban?

Minden csoportban két kisgyermek nevelő/óvodapedagógus dolgozik párban. Munkájukat dajkák segítik.

Milyen lehetőségek közül választhatok?

Intézményeinkben elérhető magyar, illetve angol nyelvű csoport is. Az utóbbiban a kommunikáció nyelve egész nap az angol. Célunk, hogy az angol csoportokba járó magyar, illetve külföldi gyermekek közös társsalgási nyelve az angol legyen.

Gyermekem egyáltalán nem beszél angolul. Ettől még irathatom angol csoportba?

Természetesen. Tapasztalt szakembereink segítségével a gyerekek hamar megtanulják a nyelv alapjait és gyorsan a közösség részévé válnak.

Hogyan juthatok információhoz a díjakról?

Kérésre elküldjük részletes tájékoztatónkat. Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és megválaszoljuk minden felmerülő kérdésedet. Szeretettel várunk egy találkozóra is, hogy személyesen is körülnézz, megismerkedhess veünk!

Hányszor és mit esznek a gyerekek?

A gyermekek naponta négyszer étkeznek: reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak. A menüt minden héten megosztjuk a szülőkkel.

Gyermekem különleges diétán van. Megoldható az étkeztetése?

Bizonyos, a szokásostól eltérő igényeket ki tudunk elégíteni az étkezés terén, így például tudunk vegetáriánus vagy tejmentes, laktózmentes, gluténmentes étrendet biztosítani.