Mindenkid Millennium bölcsőde

A családi bölcsődében biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkörben foglalkozunk a gyerekekkel egy olyan nagycsaládot mintázva, ahol az anya állandóan jelen van, és minden gyerek számíthat rá. A lelki egészség mellett a testi egészség is fontos - ez utóbbit egészséges ételekkel és a gyerekek nagy mozgásigényének kielégítésével valósítjuk meg.

Bölcsődénkbe 18 hónapos kortól 3 éves korig fogadjuk a gyermekeket. A szabad játék mellett olyan játékos tevékenységeket kínálunk, amely épít kíváncsiságukra, támogatja egyéniségüket. Mindig szem előtt tartjuk gyerekek életkori sajátosságait, egyéni fejlettségüket.

Számunkra fontos a családok támogatása, a velük való őszinteségen, bizalmon alapuló együttműködés, ami segíti a gyerekek óvodai életre való felkészítését.

A bölcsőde napirendje:


08:00 - 09:00 Érkezés, reggeli
09:00 - 10:00 Játék
10:00 - 10:30 Tízórai, tisztálkodás, öltözködés
10:30 - 11:30 Séta, játék a szabadban
11:30 - 12:00 Ebéd
12:00 - 15:00 Csendespihenő
15:00 - 15:30 Uzsonna
15:30 - 17:00 Játék

Napirendünk, a személyi állandóság, a világos és rendezett csoportszoba, a mindenféle játékigényt kielégítő játékeszközök biztosítják, hogy a gyerekek jól érezzék magukat nálunk. A napi négyszeri étkezés, a sok zöldség-gyümölcs fogyasztása hozzájárul a gyerekek egészséges fejlődéséhez. Nagy mozgásigényük kielégítéséhez tornaterem áll rendelkezésre. A mindennapos torna és a levegőztetés is ezt a célt szolgálja.

Bölcsődénkbe nagy szeretettel várjuk azokat a családokat, akik látják, hogy a gyermeknek igénye van a saját korosztályával való közös játékra, illetve, akik munkába való visszaállás miatt keresnek olyan helyet, ahol biztonságban, szeretetteljes légkörben tudhatják gyermeküket.

A bölcsődébe a beiratkozás folyamatos. Rugalmas feltételekkel állunk a szülők rendelkezésére: lehetőséget nyújtunk egész vagy fél napos elhelyezésre, illetve arra is hogy a gyermek csak a szülők által választott napokon látogassa a bölcsődét.

Amennyiben szívesen ellátogatnál hozzánk, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozót egyeztethessünk, amelynek során lehetőség nyílik az intézmény, a pedagógusok és a csoport bemutatására, illetve a felmerülő kérdések megválaszolására!