Nyári Tábor

A MindenKid Óvodák elsősorban a dolgozó családok számára igyekeznek megoldást nyújtani azzal, hogy a gyermekeket a dolgozó szülő közvetlen közelében foglalkoztatja. Tudjuk, hogy a nyári szünet gyakran komoly kihívást jelent a szülőknek, hiszen a kicsik elhelyezéséről, szórakoztatásáról gondoskodniuk kell a nyári hónapok alatt is.

Angol-magyar kéttannyelvű óvodáink ezért 2018 nyarán, június 25. és augusztus 17. között minden héten tábort szerveznek két helyszínen: a VIII. és IX. kerületben is. A táborokban 3-8 év közötti gyermekeket fogadunk, hetente váltakozó tematikával. A szervezőgárda már 15. éve szervez táborokat; tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ambiciózus óvodapedagógusok és tanítók, akik a tanév folyamán intézményeinkben szereztek tapasztalatot. A színvonalas programokra, a biztonságos környezetre és a megfelelő ellátásra az Oktatási és Kulturális Minisztérium által nyilvántartásba vett, a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkező óvodánk jelent garanciát.

A gyermekek angol és magyar nyelvű óvodapedagógusok vezetésével tölthetik el színesen és változatosan a nyári szabadidejüket, játszhatnak egymással és pedagógusaikkal. A foglakozások 10-15 gyermek részvételével angol nyelven folynak, de az angol tudás nem feltétele a jelentkezésnek. Szeretettel várjuk nyári csoportjainkba az angol nyelvvel most ismerkedő óvodásokat és kisiskolásokat, valamint minden olyan gyermeket, aki az iskolai kereteken túlmutató, hatékonyabb és élményszerűbb nyelvtanulásra vágyik.

Azon szülők részére, akik nem kívánják egész napos szolgáltatásunkat igénybe venni, illetve csak délelőtti vagy délutáni elfoglaltságuk idejére keresnek gyermekük részére megfelelő elhelyezést, lehetőséget biztosítunk a tábor igénybevételére félnapos időtartamban is.

Turnusok

Turnusok

Heti témák

Mindenkid Millennium

Mindenkid Corvin

1. hét: június 25. – 29. Ovi olimpia Konyhafőnök junior
2. hét: július 02. – 06. Élet a víz alatt 5 nap alatt a föld küröl
3. hét: július 09. – 13. Kalandozások a dzsungelben Ovi olimpia
4. hét: július 16. – 20. Kalóz kincskereső Kalandozások a dzsungelben
5. hét: július 23. – 27. Egyszer volt, hol nem volt Kalóz kincskereső
6. hét: július 30. – augusztus 03. A csodák varázslatos világa Egyszer volt, hol nem volt
7. hét: augusztus 06. – 10. Konyhafőnök junior A csodák varázslatos világa
8. hét: augusztus 13. – 17. 5 nap alatt a föld küröl Élet a víz alatt

Konyhafőnök junior

A főzős héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, dagasztunk, aprítunk, keverünk, és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Természetesen minden napra jut valami kis kézműves feladat is. Minden kiskuktát szeretettel várunk. Az ételekhez jó étvágyat kívánunk!

5 nap alatt a Föld körül

Hozd magaddal a bőröndöd, beutazunk néhány országot! Meglátogatjuk a legnevezetesebb épületeket, kipróbáljuk a helyi finomságokat. Lehetőséged lesz, hogy megismerkedj más országokkal, különböző kultúrákkal! Kézműves foglalkozások, játékok, strandolás és még sok minden más. Gyere velünk, ez egy kihagyhatatlan kaland lesz!

Ovi olimpia

Az olimpiai héten megrendezzük a kicsik sportbajnokságát. A gyerekek összemérhetik ügyességüket a különböző versenyszámokban, egyénileg és csapatban is. Lesz zsákbanfutás, kötélhúzás, ügyességi pályák és labdajátékok. A verseny végén természetesen a győztesek dobogóra állhatnak és átvehetik érmeiket.

Kalandozások a dzsungelben

Tarts velünk az esőerdő mélyére és ismerkedj meg az egzotikus állatokkal és a fantasztikus növényzettel. Arcodba lógó liánok, derékig érő mocsár, hangosan üvöltő vadállatok és ugrándozó majmok? Ez a dzsungel! Megfigyeljük az ősi életüket élő bennszülött népcsoportok szokásait és kirpóbáljuk, milyen az élet a civilizációtól távol.

Kalóz kincskereső

A kincsvadászat hetén a kicsik valódi tengeri kalóztáborban vehetnek részt, ahol az izgalmas és kalandos hét során a kalózok hétpróbájával néznek szembe. majd igazi zsákmánnyal térhetnek haza.
A kalózportya során több kalózcsapat küzd egymással a zsákmányért. A program – többek között – tartalmaz tájékozódási és térképrajzolási feladatokat, bátorságpróbát és éjszakai kalandjátékot, ezen felül pedig ki kell szabadítani a királylányt és megtalálni az elrejtett kincseket is.

Egyszer volt, hol nem volt

Ezen a héten a királylányok s lovagok világába utazunk s mi magunk is azzá válunk egy hét erejéig. A királylányok jelmezekbe bújhatnak, szépítkezhetnek, különféle sminkeket, frizurákat, koronát, karkötőt készíthetnek s majd az "igazmondó tükör" elmondja ki a legszebb a világon. Míg a kis lovagok várat, koronát, kardot, pajzsot készítenek s készülnek a nagy megmérettetésre, melyre a hét utolsó napján kerül sor egy bállal egybekötött lovagi torna keretében. Minden kis királylányt és vitéz lovagot sok szeretettel várunk!

A csodák varázslatos világa

Érdekel a varázslók titokzatos világa? Akkor köztünk a helyed, mert szeretettel várunk minden kis bávészt, mágust és varázslót. Ezen a héten álarcot készítünk és varázsló nevet választunk mindenkinek, az illúzió nagymesterei pedig fantasztikus trükkökkel kápráztatják el a közönséget.

Élet a víz alatt

Ezen a héten az óceánok varázslatos világába tekintünk be. Szabadjára engedjük a képzeletünket és tengeri állatokat, kagylókat, halakat, korallokat kreálunk. Megalapítjuk a tökéletes nyaralás színpadát. A hét megkoronázásaként kincsvadászatot szervezünk, ahol kagylókat és más tengeri csodákat keresünk.

Programterv

08:00 - 09:30 Érkezés, folyamatos reggeli
09:30 - 10:30 Játszótér, udvari játék
10:30 - 11:00 Tízórai
11:00 - 12:30 Angol nyelvű játékos foglalkozások
12:30 - 13:00 Ebéd
13:00 - 14:30 Mesehallgatás, altató énekek, csendes pihenő
14:30 - 17:00 Foglalkozások, játék a szabadban, közben uzsonna

Díjak

1 hetes részvételi díj: 33.000 Ft
4 napos díj: 30.000 Ft
Napi díj: 8000 Ft
Fél napos díj: 6500 Ft
Testvér kedvezmény: 10%

Helyszín

Mindenkid Corvin
1083 Budapest Bókay János utca 36-42.

Mindenkid Millennium
1095 Budapest Lechner Ödön fasor 10.

Jelentkezés

A regisztrációhoz kérjük, hogy töltse le a megfelelő jelentkezési lapot, töltse ki és küldje vissza a megfelelő email címre. Kérjük, hogy a tárgy mezőben tüntesse fel: „Tábori regisztráció”.

Jelentkezés a Mindenkid Corvin óvoda nyári táborába:

Jelentkezés a Mindenkid Millennium óvoda nyári táborába: