Hány éves kortól fogadnak gyermekeket?

Általában 1,5 éves kortól fogadunk gyermekeket. A kornál azonban fontosabb, hogy a gyermek többé-kevésbé önállóan járjon, illetve alvási szokásai igazodjanak a bölcsődei napirendhez. A kicsik számára 12:00 és 15:00 óra között tartunk csendes pihenőt, így azokat a gyermekeket tudjuk fogadni, akik számára elegendő a napi egyszeri alvás.

Mekkora a csoportok mérete?

A maximális csoportlétszám 15 fő. Kortól függően egy ekkora létszámú csoporttal 2-3 szakember foglalkozik.

Milyen lehetőségek közül választhatok?

Intézményeinkben elérhető magyar, illetve angol nyelvű csoport is. Az utóbbiban a pedagógusok kizárólag angol nyelven kommunikálnak egymással és a gyermekekkel is.

Gyermekem egyáltalán nem beszél angolul. Ettől még irathatom angol csoportba?

Természtesen. Tapasztalt szakembereink segítségével a gyerekek hamar megtanulják a nyelv alapjait és gyorsan a közösség részévé válnak.

Hogyan juthatok információhoz a díjakról?

Kérésre elküldjük részletes tájékoztatónkat. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink bármelyikén!

Hányszor és mit esznek a gyerekek?

A gyermekek naponta négyszer étkeznek, reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak. Reggelire általában édes vagy sós péksüteményt, müzlit, joghurtot, tízóraira minden nap friss gyümölcsöt kapnak a gyerekek. Ebédre természetesen meleg ételt biztosítunk, uzsonnára pedig általában szendvicset zöldséggel.

Gyermekem vegetáriánus/tejallergiás. Megoldható az étkeztetése?

Bizonyos, a szokásostól eltérő igényeket ki tudunk elégíteni az étkezés terén, így például tudunk vegetáriánus vagy tejmentes étrendet biztosítani.