Bemutatkozás

Óvodáink a dolgozó családok számára kívánnak megoldást nyújtani, ezért a gyermekeket a dolgozó szülő közvetlen közelében foglalkoztatja anélkül, hogy a szülőknek kompromisszumokat kellene kötniük az oktatás minőségében, az egészséges étkezésben vagy a gyermekgondozás egyéb területén.Intézményeinkben derűs, otthonos környezetet és szeretetteljes légkört biztosítunk a kicsik számára és a gyermeki személyiség sokoldalú kibontakoztatására, nevelésére, fejlesztésére törekszünk alacsony létszámú csoportokban.

Pedagógusaink nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek. A gyermekek angol nyelvi fejlesztésére elsődleges fontosságú számunkra, ezért a pedagógusok munkáját külföldi nyelvi asszisztensek támogatják.

Szeretnénk óvodásainknak olyan élményeket nyújtani az idegen nyelvhasználat és a művészetek, a mese, a vers, a bábozás, a képalkotás és a természet csodái által, mely maradandó és meghatározó lesz életükben. Gondot fordítunk a prevencióra, a differenciált foglalkoztatásra, a másság elfogadására és a mozgásöröm megélésére, biztosítva számukra a testi-, lelki-, szociális harmóniát.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a szülőkkel való partneri együttműködésre, amely elengedhetetlen a gyermekek harmonikus fejlesztése érdekében. A szülő tud legtöbbet a gyermekéről, ismeri legjobban igényeit, szükségleteit, ehhez társul az óvónők ás gondozók alapos szaktudása és gyermek- korosztályi tapasztalata, mely alapján hathatós segítséget tudnak nyújtani a gyermekek fejlesztéséhez.

Hisszük, hogy óvodáskor végére, anyanyelvükön kívül angol nyelven is társalkodni képes őszinte, nyitott, kíváncsi, önálló, toleráns, kellő önfegyelemmel és akarattal rendelkező, jószívű, vidám, segítőkész gyermekek nevelődnek a szülők és a pedagógusok összehangolt tevékenysége által.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy személyes bemutatkozásra, amelynek során megismerhetik helyszíneinket, pedagógusainkat és nevelési elveinket.